Kun en tåbe frygter ikke haven

Med 2.800 m2 hvor størstedelen lignede noget NASA kunne bruge til (endnu?) en fake månelanding, måtte vi jo hellere få jord under neglene…..

Vi fik lejet en sand helvedesmaskine af en stennedlægger, drevet at en sejlivet dieselhakker med en gearing der gjorde at den bestemte retning og hastighed og satte i sving mandag morgen.
Faktisk var maskinen med chauffør på vej i søen, men ved hjælp fra tømre Jonas fik vi forhindret ulykken; kunne lige forestille mig at skulle sige til udlejeren ” øh, maskinen er druknet og ikke i for meget brændstof, men druknet i en sø”

Jorden er nu fræset igennem, den del vi kunne, og revet for marksten og græstørv; desværre er der flere stedet fortsat så vådt at vi ikke kan bearbejde jorden, få kalket, gødet og smidt græsfrø.
Men frø, kalk og gødning er afhentet hos DLG og står til når vejret gør det muligt.

Ham selv igang med dieselhakkeren:

Jorden som det ser ud efter Gitte havde samlet samlet til en stendysse som vil være en stenalderhøvding værdig:

Vi kunne så godt bruge en uges tid med tørvejr og lidt blæst, så kan overfladen tørre så meget så vi kan trække en palle eller stige over jorden og få de små knolde og hulninger jævnet ud.
Vi har været i gang både med håndkraft og med vores Husquarna havetraktor, førstnævnte var dælme tungt i det våde og sidstnævnte kunne ikke trække i det bløde underlag……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.